Kylpyhuoneremontti

RemonttiPROn asiantunteviin käsiin voit luottaa kaikki kosteiden tilojen remontit kylpy- ja pesuhuoneista kotikylpylöihin ja saunoihin.

Kylpyhuone nousee monissa kodeissa heti keittiön jälkeen tärkeimmäksi tilaksi – peseytymisen ohella kylpyhuoneessa rentoudutaan ja vietetään vapaa-aikaa. 

Kylpyhuoneisiin panostetaan nyt paljon. Pieneenkin kylpyhuoneeseen saa hyvällä suunnittelulla loihdittua kotikylpylän tunnelmaa. Kylpyhuoneessa usein myös kuivatetaan, viikataan ja ehkä myös säilytetään pyykkiä. Kun erilaiset toiminnot ja käyttötarkoitukset otetaan suunnitteluvaiheessa huomioon, valmis kylpyhuone täyttää sille asetetut toiveet ja vaatimukset. 

RemonttiPRO rakentaa ja remontoi kodin kosteat tilat avaimet käteen -periaatteella

R

Purkutyöt

R

Suunnittelu

R

Kosteuseritykset, höyrysulut ja lämpöeristykset

R

Rakennustyöt

R

Laatoitukset ja muut pinnat

R

Saunan paneloinnit ja lauteet

R

Kalusteiden asennukset

R

Kiukaan asennus ja muut sähkötyöt

R

LVI-työt

Kylpyhuoneremontti aikataulussa

Kylpyhuoneremontti tarkoittaa useimmiten poikkeusjärjestelyjä asukkaiden arjessa. Siksi laadimme aina pitkään kokemukseemme perustuen aikataulun ja pidämme siitä kiinni. Näin pystyt ennakoimaan remonttiin kuluvan ajan.

Mikäli asut remontoitavassa kodissa, pyrimme aina siihen, että häiritsisimme elämääsi mahdollisimman vähän.

Laadukkaalla työllä aikaa ja käyttöä kestävä lopputulos

Kosteuseritykset sekä saunan höyrynsulut ja lämpöeristäminen vaativat erityistä ammattitaitoa, joten kylpyhuoneen ja muiden kosteiden tilojen rakentaminen ja remontointi on syytä antaa ammattilaisen työksi. Kaikilla vesieristystöitä tekevillä asentajillamme on VTT:n myöntämä henkilökohtainen vesieristyssertifikaatti.

Onnistuneen kylpyhuone- ja saunaremontin perusta on huolellinen suunnittelu ja pohjatyö. Mittaamme tilat erittäin huolellisesti ennen remonttia, jolloin remontin onnistumiselle on parhaat lähtökohdat. Rakentaminen ja viimeistely sekä kalusteiden asennukset hoituvat RemonttiPROn vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. LVI- ja sähkötöissä luotamme yhteistyökumppaneidemme osaamiseen.

Myös kodinhoitotilaan kannattaa rakentaa lattiakaivo ja asentaa pesuhuonetta vastaava vedeneristys, vaikka määräykset eivät tätä edellyttäisikään. Kodinhoitotilassa on usein vesijohtoverkostoon liitettäviä kodinkoneita, joten vesivuotoihin on hyvä varautua.

Kotitalousvähennystä työn osuudesta

Saat verotuksessasi kotitalousvähennystä remonttiin kuuluvasta työn osuudesta. Jotta voit hakea kotitalousvähennystä, saat meiltä selkeän erittelyn tehdystä työstä.

Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvia töitä ovat kunnossapito- ja perusparannustyöt, jotka tehdään omassa kodissasi, vapaa-ajan asunnossasi tai vanhempiesi tai isovanhempiesi kodissa. Lue remontointiin liittyvästä kotitalousvähennyksestä Vero.fi-sivuilta.

Varaa suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä arvioidaan remontin laajuus ja kustannukset. Suunnittelukäynnin jälkeen saat tarkan laskelman remontin kustannuksista.