Pintaremontti

RemonttiPROn taitavat ja asiantuntevat tekijät remontoivat kodit, sijoitusasunnot, kesämökit ja vapaa-ajan kodit, liiketilat ja toimistot.

Jo pienellä pintaremontilla saat uuden ilmeen kotiisi – puhumattakaan laajemmasta huoneistoremontista. Usein pintaremonttiin ryhdytään, kun koti kaipaa päivitystä tähän päivään, halutaan uudistaa kuluneet ja elämää nähneet pinnat tai kotiin tarvitaan erilaisia tilaratkaisuja vaikkapa elämänmuutoksen jälkeen. Mikäli suunnittelet kotisi myyntiä, pintaremontin myötä saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Kysy meiltä tarjous myös uuden, rakenteilla olevan kotisi sisätöistä!

RemonttiPROn ammattilaiset tekevät sisätyöt monipuolisesti:

R

Sisäpurkutyöt

R

Paneloinnit, tasoitukset, maalaukset ja tapetointi

R

Parketit, laatoitukset ja muut lattiatyöt sekä listoitukset

R

Tilamuutokset

R

Kalusteiden asennukset

R

Keittiöremontit

R

Uudisrakennusten sisätyöt

R

LVIS-työt

R

Ovien ja kaapistojen asennukset, kunnostukset ja maalaukset

Toiveisiin vastaava ja kestävä lopputulos – laatua aikataulussa

Pintaremontilla viitataan joko pintojen uusimiseen tai kokonaisvaltaisempaan remonttiin. On kyse pienestä tai laajemmasta kokonaisuudesta, työ on viisasta jättää ammattilaiselle – näin säästät aikaa ja usein myös hermoja.

Remontti häiritsee laajuudestaan riippumatta arkea ja aiheuttaa ylimääräisiä kierroksia asukkaiden elämään. Me RemonttiPROssa tiedostamme tämän, ja lääkkeeksi lupaamme pitää huolta sopimastamme aikataulusta. Mittaamme ja suunnittelemme tarkasti, jolloin pysymme aikataulussa ja budjetissa.

Hoidamme remontin siten, että se aiheuttaa asukkaille mahdollisimman vähän vaivaa ja häiriötä. Remontin lopputuloksen tulee olla paras mahdollinen ja toiveita ja odotuksia vastaava. Meidän kanssamme myös itse remontti voi olla myönteinen kokemus!

Kotitalousvähennystä työn osuudesta

Saat verotuksessasi kotitalousvähennystä remonttiin kuuluvasta työn osuudesta. Jotta voit hakea kotitalousvähennystä, saat meiltä selkeän erittelyn tehdystä työstä.

Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvia töitä ovat kunnossapito- ja perusparannustyöt, jotka tehdään omassa kodissasi, vapaa-ajan asunnossasi tai vanhempiesi tai isovanhempiesi kodissa. Lue remontointiin liittyvästä kotitalousvähennyksestä Vero.fi-sivuilta.

Varaa suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä arvioidaan remontin laajuus ja kustannukset. Suunnittelukäynnin jälkeen saat tarkan laskelman remontin kustannuksista.