Palvelumme yrityksille

RemonttiPRO rakentaa ja remontoi yritysten tilat ammattitaidolla ja aikataulussa.

RemonttiPRO on aikataulussa pysyvä kumppani toimistojen, liikehuoneistojen ja myymälöiden remontteihin. Saat meiltä myös näyttelyrakenteiden ja messuosastojen rakennustyöt.

Siistit ja yrityskuvan mukaiset, toimivat ja hyväkuntoiset toimi- ja liiketilat ovat käyntikortti ja näkyvä viesti yrityksestä. Laadukkaat tilat palvelevat sekä asiakkaita että työntekijöitä.

RemonttiPRO toteuttaa yritysten sisäremontit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan laadukkaasti ja sovitun aikataulun puitteissa.

RemonttiPRO rakentaa ja remontoi yritysten tilat ammattitaidolla ja aikataulussa

R

Sisäpurkutyöt

R

Paneloinnit, tasoitukset, maalaukset ja tapetointi

R

Parketit, laatoitukset ja muut lattiatyöt sekä listoitukset

R

Tilamuutokset

R

Kalusteiden asennukset

R

Ovien asennukset, kunnostukset ja maalaukset

R

LVIS-työt

R

Yritysten saunaosastot, ks myös Kylpyhuone- ja saunaremontit

Messuosastot ja näyttelyrakenteet

Messuosastojen ja näyttelyjen rakentamisessa aikataulussa pysyminen on avainasia – rakennustöiden on pysyttävä tiukasti koko projektin aikataulussa. RemonttiPROn rakentamisen asiantuntijat suunnittelevat töiden aikataulun kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin rakentamaan messuosastoa tai muita näyttelyrakenteita!

Varaa suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä arvioidaan remontin laajuus ja kustannukset. Suunnittelukäynnin jälkeen saat tarkan laskelman remontin kustannuksista.